MPP ASPIRASI MAHASISWA

MPP ASPIRASI MAHASISWA

Monday, December 10, 2012

Taklimat dan Aktiviti Kempen Advokasi Keselamatan Jalan Raya UKM - Allianz Malaysia

Posted by ASPIRASI UKM 5:19 PM, under | No commentsTuan/Puan,

Jemputan dan Hebahan untuk Menyertai Taklimat dan Aktiviti Kempen Advokasi Keselamatan Jalan Raya UKM - Allianz Malaysia

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa UKM dengan kerjasama Allianz Malaysia Berhad serta Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (JKJR) akan menganjurkan Kempen Advokasi Keselamatan Jalan Raya UKM – Allianz Malaysia pada 12 Disember 2012 (Rabu). Antara aktiviti yang akan dijalankan adalah:

a) Majlis Perasmian dan Taklimat Kempen Keselamatan Jalan Raya UKM-Allianz Malaysia di Dewan Kuliah 2, Kompleks Akademik (Bangunan lama) Fakulti Kejuruteraan dan Alam Bina (FKAB) (2.00 petang – 3.35 petang).

b) Perkhidmatan Mobile Sikap oleh JPJ – memperbaharui lesen memandu dan road tax, membayar saman, semakan senarai hitam dan lain-lain di Foyer Kompleks Akademik FKAB.

c) Penukaran helmet dan penyerahan windbreaker bagi penunggang motosikal di ruang tempat letak kereta DECTAR (4.00 petang – 5.30 petang).

d) Pemberian kerusi booster kanak-kanak di Tunas Permata (4.00 petang – 5.30 petang).

Sehubungan ini, saya ingin menjemput Tuan/Puan untuk menghadiri majlis dan taklimat kempen dan menyertai aktiviti kempen seperti lokasi tersebut di atas. Butiran Majlis Perasmian dan taklimat adalah seperti berikut:

Tarikh : 12 Disember 2012 (Rabu)
Masa : 2.00 petang
Tempat : Dewan Kuliah 2, Kompleks Akademik (bangunan lama) Fakulti Kejuruteraan dan Alam Bina

Kami juga ingin memohon agar Tuan/Puan dapat menjemput dan menghebahkan tentang majlis serta taklimat dan aktiviti kempen kepada semua rakan-rakan Tuan/Puan. Untuk makluman, goodies yang berupa ‘safety hammer’ akan diberi kepada pelajar yang hadir ke majlis dan taklimat ini. Bersama ini dilampirkan agenda aktiviti dan poster kempen untuk makluman dan hebahan Tuan/Puan. Mohon rujuk poster untuk maklumat lanjut.

Sekian, terima kasih.

Pejabat Hubungan Universiti-Masyarakat (Hal-ehwal Jaringan Industri Masyarakat) | Universiti Kebangsaan Malaysia | 43600 Bangi, Selangor, MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment

Tags

Blog Archive

Blog Archive